Skip to main content

Tips krijgen op het gebied van social media, SEO webteksten en teksten schrijven? AK helpt!

Op deze pagina deel ik tips en trucs over social media, SEO webteksten en teksten schrijven. Deze kun je meteen toepassen voor jouw bedrijf, en mocht je er zelf niet aan uit komen, kun je natuurlijk altijd mij hiervoor benaderen!

10 taken die je als ondernemer vanuit thuis kunt doen

Ben je ondernemer en moet je door omstandigheden thuis blijven? Laat je inspireren door deze 10 taken, die je vanuit thuis kunt uitoefenen voor je bedrijf.

Planning maken? Laat je inspireren door deze tips!

Ben je ondernemer en wil je een planning maken voor jouw bedrijf? In deze blog geef ik je praktische tips, hoe je het best kunt plannen.

Dit programma mag niet ontbreken in jouw Pinterest toolkit!

Ben je ondernemer en wil je jouw Pinterest profiel harder laten groeien en stappen automatiseren? Dat is mogelijk met dit handige programma!

10 ideeën die jouw thuiskantoor naar een hoger niveau tillen

Werk jij vanuit huis, maar is jouw thuiskantoor een saaie bedoeling? Tijd om daar verandering in te brengen met deze tips!

5 fouten die je op Pinterest moet vermijden

Ben je benieuwd, welke fouten je op Pinterest moet vermijden als je wilt groeien? In deze blog deel ik ze met je!

Pinterest zakelijk inzetten? 6 voordelen van een zakelijke Pinterest-account!

Twijfel je of je met jouw onderneming op Pinterest zou moeten zitten? In deze blog deel ik de 6 voordelen van Pinterest zakelijk inzetten met je.

8 fouten die ik als startende ondernemer heb gemaakt

Wanneer je een startende ondernemer bent, heb je nog veel te leren. In deze blog deel ik 8 fouten met je, die ik in mijn eerste jaar als ondernemer maakte.

5 handige tips voor het maken van Pinterest-afbeeldingen

Ben je nieuw op Pinterest en vraag jij je af, hoe je Pinterest-afbeeldingen maakt? In deze blog geef ik je 5 praktische tips voor het creëren van een pin.

5 praktische tips voor het creëren van klikbare titels voor jouw pins

Weet je niet goed hoe je een klikbare titel voor jouw pins kunt creëren? In deze blog leg ik je uit, hoe je dit voor elkaar krijgt!

De leukste Pinterest-groepsborden voor Nederlandse bloggers

Ben je op zoek naar de leukste Pinterest-groepsborden in Nederland en de Benelux? Ik heb ze voor je in deze blog op een rijtje gezet!