Pinterest-beheer voor Bedrijven

Wil jij je Pinterest-beheer uitbesteden? Ik help je graag verder!

Wil jij het Pinterest-beheer van je interieurbedrijf of webshop uitbesteden en ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je hierbij kan helpen?

Samen realiseren we binnen 3-6 maanden meer online zichtbaarheid, websiteverkeer en klanten door middel van een ijzersterke Pinterest-strategie.

Wat is Pinterest?

Pinterest is een visuele zoekmachine en een onmisbaar platform voor je interieurbedrijf of (creatieve) webshop. Hier kom je voor het eerst in contact met je droomklanten, want het is op Pinterest waar de klant gericht op zoek gaat naar inspiratie. Wanneer je met je Pinterest-strategie inspeelt op het zoekgedrag van je doelgroep, kan je ze in een vroeg stadium van de klantreis aan je binden. Maar hiervoor moet je wel consistent zichtbaar zijn op Pinterest!

Geen tijd hiervoor? Je Pinterest-beheer uitbesteden aan AK helpt levert je de volgende voordelen op:

Meer websiteverkeer

Verhoog de zichtbaarheid van je webshop of interieurbedrijf met Pinterest en trek meer potentiële klanten aan. Benut de kracht van dit visueel-georiënteerde platform om je websiteverkeer aanzienlijk te verhogen. Maak gebruik van Pinterest als een effectieve tool om je doelgroep te bereiken en uw verkoop te stimuleren.

Inzicht in jouw doelgroep

Ontdek wat er leeft binnen je doelgroep met Pinterest. Krijg inzicht in hun voorkeuren door te zien welke pins ze bewaren en welke borden ze aanmaken. Gebruik deze waardevolle informatie om je contentstrategie perfect af te stemmen en direct in te spelen op de huidige interesses van jouw klanten.

 

Genereer meer omzet & leads

Boost je leads en verhoog jouw omzet met een krachtige Pinterest-strategie. Zet Pinterest in als een effectief middel om je bedrijfsgroei te versnellen en aanzienlijke resultaten te behalen. 

Pinterest-beheer uitbesteden aan een expert?

Als ervaren freelance Pinterest marketeer weet ik welke stappen bij je bedrijf passen voor optimale groei. Samen gaan we bepalen, welke aanpak bij je huidige strategie aansluit. Vervolgens zorg ik ervoor, dat onze plannen uitgevoerd worden.

Een ijzersterke Pinterest-strategie

Wanneer we aan de slag gaan met jouw Pinterest-profiel, stel ik naar aanleiding van je input eerst een strategisch plan voor je op. Samen zetten we gerichte acties met het doel om meer websiteverkeer, online zichtbaarheid en klanten te realiseren.

Een goed onderhouden Pinterest-profiel
Je profiel wordt geoptimaliseerd op het vlak van branding & SEO. Daarnaast wordt het continu up to date gehouden m.b.t. de trends die er op het gebied van zoekgedrag spelen.
Consistent pinnen
Wanneer je Pinterest succesvol wil inzetten is consistentie een must! Ik zorg ervoor dat er consistent nieuwe content op je profiel verschijnt.
Maandelijks evalueren en bijsturen
Door maandelijks te rapporteren en evalueren kunnen we continu bijsturen en je strategie optimaliseren.

Dit is je investering:

Mag ik je helpen met je Pinterest-account?
Houd rekening met deze voorwaarden:

*Op Pinterest ga je pas na 3 maanden de eerste resultaten zien. Zodoende werk ik met trajecten van minimaal 3 maanden. Daarna is het maandabonnement maandelijks opzegbaar.

**Ik werk regelmatig met AI (Artifical Intelligence). Dit houdt in dat ik soms Pinterest captions met AI schrijf en ze daarna optimaliseer voor de tone of voice passend bij je bedrijf. Soms gebruik ik AI ook voor het vinden van nieuwe inspirerende titels voor je pins. AI is als het ware mijn personal assistent en zorgt ervoor, dat ik mijn tarieven zo laag mogelijk kan houden. (Liever niet met AI werken? Dat kan! Dan ontvang je van mij een offerte op maat.)

Bespaar tijd en stress met Pinterest-beheer door AK Helpt

Redenen om je Pinterest-beheer uit te besteden aan AK Helpt

Meer websiteverkeer

Meer merkherkenning

Meer leads/omzet

Inzicht in je doelgroep

Langdurig zichtbaar met je bedrijf

Consistent content delen

Een vaste sparringpartner op het vlak van online marketing

De creatieve Pinterest content ook voor andere platformen inzetten – zonder extra kosten!

Deze bedrijven gingen je voor:

Uit Pauline's Keuken - Pauline Weuring

“Anne-Kathrin ontzorgt ons echt met ons Pinterest kanaal. We hoeven haar niks uit te leggen, zij weet wat ze moet doen. De samenwerking is heel prettig en de resultaten ook. Het is dan ook te gek om te zien dat we zo enorm gegroeid zijn op Pinterest. “

The Money Mate - Marissa Bonants

“Anne-Kathrin helpt niet alleen, maar boekt vooral fantastische resultaten. Binnen 1 maand ging ik van 0 naar 20K kijkers op mijn pinterest account en dit leverde ook veel traffic naar mijn website op. De communicatie was super fijn, snel en helder. Dus als je online zichtbaarheid een enorme boost wil geven met pinterest, dan is dit een mega aanrader! “

Fleur Snijders - Vogel's Products

“Anne-Kathrin heeft ons voorzien van goede en effectieve tips om Pinterest te optimaliseren. In een redelijk kort tijdsbestek veel waardevolle informatie ontvangen. Met deze tips kun je echt aan de slag! Daarnaast ontvang je na de training naslagwerk zodat je het later nog terug kunt lezen. Erg fijn! Dank Anne-Kathrin.”

Plan een kennismaking

Klaar om aan je Pinterest-beheer uit te besteden aan AK Helpt? Plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in:

Pin It on Pinterest

Share This