Pinterest-beheer voor bedrijven

Geen tijd voor Pinterest? Ik help je graag verder!

Samen realiseren we binnen 3-6 maanden meer online zichtbaarheid, websiteverkeer & klanten door middel van een ijzersterke Pinterest-strategie.

Meer websiteverkeer

Zonder al te grote investeringen kun je met Pinterest meer website traffic genereren. Een effectieve manier om potentiële nieuwe klanten te bereiken.

 

Inzicht in jouw doelgroep

Altijd al een kijk willen nemen in het hoofd van je doelgroep? Dat kan met Pinterest. Zie eenvoudig, welke pins ze bewaren, wat voor borden ze aanmaken en wat ze momenteel bezighoudt. Speel hier vervolgens met jouw contentstrategie op in!

 

Meer brand awareness

Wil je meer brand awareness creëren voor je brand? Met Pinterest kun je dit realiseren! 70% van de gebruikers gebruikt Pinterest namelijk, om nieuwe merken te ontdekken.

 

 

Volledig ontzorgd worden

Weet je dat Pinterest een effectief platform voor jouw bedrijf kan zijn, maar heb je er geen tijd voor? Met mijn hulp kan je alsnog de stap naar Pinterest maken en word je volledig ontzorgd op het vlak van Pinterest-beheer.

 

 

Ben je er klaar voor om de stap naar Pinterest te zetten en op zoek naar een Pinterest expert?

Als ervaren freelance Pinterest marketeer weet ik welke stappen voor jouw bedrijf het verstandigst zijn voor optimale groei. Samen gaan we bepalen, welke aanpak bij je past. Vervolgens zorg ik ervoor, dat onze plannen uitgevoerd worden.

Wat houdt Pinterest-beheer in?

Een ijzersterke strategie

Wanneer we aan de slag gaan met jouw Pinterest-profiel, stel ik na aanleiding van jouw input eerst een strategisch plan voor je op. Geen schieten met losse flodders, maar gerichte acties met het doel om meer website verkeer, online zichtbaarheid en klanten te realiseren.

Een goed onderhouden Pinterest-profiel

Jouw profiel wordt geoptimaliseerd op het vlak van branding & SEO. Daarnaast wordt het continu up to date gehouden m.b.t. de trends die er op het gebied van zoekgedrag spelen.

Consistent pinnen

Wanneer je Pinterest succesvol wil inzetten is consistentie een must! Ik zorg ervoor, dat er consistent nieuwe content op jouw profiel verschijnt.

Maandelijks evalueren & bijsturen

Door maandelijks te rapporteren en evalueren, kunnen we continu bijsturen en de strategie optimaliseren.

Hoe weet ik of Pinterest geschikt is voor mijn onderneming?

Vraag jij je af, in hoeverre Pinterest wel geschikt is voor jouw bedrijf? Speciaal voor jou heb ik een gratis checklist samengesteld. Na het invullen van deze checklist weet je beter, of je iets met Pinterest zou moeten doen.

Mijn aanpak

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Zodoende vind ik een aanpak op maat cruciaal voor succes op Pinterest. Wanneer je voor een samenwerking met mij kiest, krijg je geen ‘one-size-fits-all’-strategie, maar een gepersonaliseerde strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Ik neem je mee in mijn proces en je bent ten alle tijden op de hoogte van de stand van zaken. Heldere communicatie en goed aanvoelen wat mijn klanten nodig hebben zijn voor mij enorm belangrijk.

Benieuwd wat ik voor jouw onderneming kan betekenen?

Hoe werkt het?

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten gaan we kijken, in hoeverre wij een goede match zijn. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelen en gaan we kijken wat ik eventueel voor je kan betekenen.

i

Kies het pakket wat bij jouw behoefte past

Naar aanleiding van dit gesprek kan je kiezen in hoeverre je een van mijn vaste pakketten af wil nemen of je behoefte hebt aan een pakket op maat met nog meer maandelijkse pins.

Gericht aan de slag met Pinterest!

Zodra je een keuze hebt kunnen maken, gaan we gericht aan de slag met het bereiken van jouw doelstellingen. Door een strategische aanpak, consistentie en continu bijsturen behalen we de resultaten, die je voor ogen had.

Tarieven

Mag ik je helpen met je Pinterest-account?

Houd rekening met deze voorwaarden:

  • Op Pinterest ga je pas na 3 maanden de eerste resultaten zien. Zodoende werk ik met trajecten van minimaal 3 maanden. Daarna is het maandabonnement maandelijks opzegbaar.
  • Ik werk regelmatig met AI (Artifical Intelligence). Dit houdt in dat ik soms Pinterest captions met AI schrijf en ze daarna optimaliseer voor de tone of voice passend bij je bedrijf. Soms gebruik ik AI ook voor het vinden van nieuwe inspirerende titels voor je pins. AI is als het ware mijn personal assistent en zorgt ervoor, dat ik mijn tarieven zo laag mogelijk kan houden. (Liever niet met AI werken? Dat kan! Dan ontvang je van mij een offerte op maat.)

Nieuw op Pinterest? Ga voor mijn kickstart traject!

Wil je de stap naar Pinterest wagen en dit meteen goed aanpakken? In dit traject van 14 weken, help ik je om een kickstart op Pinterest te maken!

Meer details over dit pakket

 30 minuten strategie call voor het bepalen van doelen & strategie

 Zoekwoorden-onderzoek m.b.t. het zoekgedrag van je doelgroep

 Profieloptimalisatie (Branding & SEO)

 15 borden aanmaken en optimaliseren (Branding & SEO)

 12 weken lang 15 pins per week vormgeven en inplannen (in totaal 180 verse pins)*

– Elke verse pin op minimaal 3 borden verspreiden,waardoor je minimaal 540 keer op Pinterest verschijnt met je pins

 12 weken lang wekelijks Pinterest onderhoud d.m.v. monitoren en inspelen op trends & ontwikkelingen

Inclusief Tailwind advanced-abonnement

Schriftelijke einrapportage van resultaten

 

Deze bedrijven gingen je voor:

Uit Pauline's Keuken - Pauline Weuring

“Anne-Kathrin ontzorgt ons echt met ons Pinterest kanaal. We hoeven haar niks uit te leggen, zij weet wat ze moet doen. De samenwerking is heel prettig en de resultaten ook. Het is dan ook te gek om te zien dat we zo enorm gegroeid zijn op Pinterest. “

The Money Mate - Marissa Bonants

“Anne-Kathrin helpt niet alleen, maar boekt vooral fantastische resultaten. Binnen 1 maand ging ik van 0 naar 20K kijkers op mijn pinterest account en dit leverde ook veel traffic naar mijn website op. De communicatie was super fijn, snel en helder. Dus als je online zichtbaarheid een enorme boost wil geven met pinterest, dan is dit een mega aanrader! “

Heb jij een brandende vraag?

Pin It on Pinterest

Share This