SEO webteksten & blogs

Je SEO-webteksten & blogs uitbesteden? AK helpt!

Wil je graag beter vindbaar worden door middel van pakkende SEO webteksten en blogs? Ik help je graag verder. Als ervaren freelance tekstschrijver schrijf ik teksten die niet alleen boeiend zijn voor de lezer, maar ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Waarom kiezen voor SEO webteksten & blogs voor je bedrijf?

Zonder al te grote investeringen kun je met gerichte SEO webteksten & blogs meer website traffic genereren. Als je in je blogs vervolgens inspeelt op de pijnpunten en ambities van je doelgroep EN met de oplossing – jouw product of dienst – komt, vergroot je de kans op het genereren van leads and sales. Met SEO webteksten en blogs heb je een langetermijnstrategie op het vlak van online zichtbaarheid te pakken. Van een goed geschreven SEO webtekst kan je nog jaren later profiteren.

Inspelen op je doelgroep

Als ervaren tekstschrijver ‘kruip ik’ in het hoofd van jouw doelgroep. Door grondig onderzoek verken ik alle pijnpunten en behoeften. Vervolgens verwerk ik deze in pakkende SEO webteksten.

De juiste tone of voice gebruiken

Dankzij mijn empathie en inmiddels al meer dan 7 jaar werkervaring op het vlak van tekstwerk voel ik de tone of voice van jouw bedrijf goed aan. Hierdoor ontvang je van mij teksten die goed aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep.

Omzet & leads via SEO webteksten

Ik kijk met je mee hoe we teksten kunnen schrijven die een duidelijke actie stimuleren. Of dat nou het verkopen van je diensten is of het inschrijven voor je nieuwsbrief – samen ontdekken we welke call to action bij jouw SEO webteksten en blogs goed aansluit voor de meeste conversies. 

Jouw SEO webteksten & blogs uitbesteden aan een ervaren tekstschrijver?

Als ervaren tekstschrijver weet ik welke content goed aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Samen gaan we in kaart brengen waar jouw behoefte ligt en waar je doelgroep op zoekt. Vervolgens ga ik aan de slag met jouw teksten.

Dit is je investering:

Werken met AK helpt voor betere SEO?
Houd hier rekening mee:

Ik ben geen SEO strateeg, maar een SEO tekstschrijver. Dat houdt in dat ik je op het vlak van SEO webteksten en blogs kan helpen. Voordat we gaan samenwerken, is het belangrijk dat je technische SEO – dus de structuur en paden van je website – goed op orde zijn. Anders gaan we met de SEO webteksten niet het gewenste effect bereiken. Voor het verbeteren van je technische SEO moet je bij een SEO strateeg zijn en de nodige wijzigingen doorvoeren met je web developer. Zodra dit op orde is, help ik je graag verder.

Bespaar tijd en stress met SEO webteksten & blogs door AK Helpt

Redenen om je SEO webteksten en blogs uit te besteden aan AK Helpt:

Meer websiteverkeer

Meer leads/omzet

Inzicht in je doelgroep

Langdurig zichtbaar met je bedrijf

Consistent content delen

Een vaste sparringpartner op het vlak van online marketing

Leuke content die je op je socials kan doordelen.

Plan een kennismaking

Klaar om aan je SEO webteksten en blogs uit te besteden aan AK Helpt? Plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in:

Pin It on Pinterest

Share This