Vertalingen Duits, Noors & Engels

Op zoek naar een ervaren freelance vertaler?

Leuk dat je hier bent! Mijn naam is Anne-Kathrin Walter. Als ZZP’er ondersteun ik bedrijven inmiddels al 3 jaar op het vlak van vertalingen.

Ben je op zoek naar een betrokken, proactieve en betrouwbare vertaler?
Dan ben je op de juiste plek beland.

Ik help je graag verder met jouw vertaalwerk. Mijn specialisaties liggen op het vlak van media & entertainment, marketing, business, interieur, beauty, wellness & food. Ik vertaal geen medische of technische teksten.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn diensten.

Ik vertaal deze talen:

Duits

Van oorsprong ben ik Duits en ik heb 11 jaren in Duitsland gewoond. Doordat Duits mijn moedertaal is, spreek en schrijf ik de taal uitstekend. Ik kan je op het gebied van Duitse vertalingen daarom zeer goed helpen.

Noors

Ik heb 9 jaar in Noorwegen gewoond en daar op school gezeten, waardoor ik de Noorse taal zowel schriftelijk als mondeling foutloos beheers. Mocht je Noorse vertalingen nodig hebben, kan je mij benaderen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Engels

Engels voelt voor mij als een tweede moedertaal. Al 21 jaar spreek en schrijf ik de taal, waardoor ik in de loop der jaren mijn vaardigheden rondom het vertalen van de Engelse taal ontwikkeld heb. Hierdoor kan ik teksten foutloos voor je vertalen.

 

Combineer mijn diensten en bespaar geld!

Wil jij jouw teksten naar meerdere van de bovenstaande talen laten vertalen? Bij het vertalen van 2 of meer talen door AK helpt, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag van de factuur!

Mijn aanpak

Als freelance vertaler weet ik goed op de behoeften van mijn klanten in te spelen. Zodoende word ik (tijdelijk) onderdeel van jouw team en ga ik volledig mee in de workflows binnen jouw bedrijf. 

Ik vind het enorm belangrijk om deze flexibiliteit aan te kunnen bieden en dit is ook een van de redenen waarom mijn klanten met mij in zee gaan.

Benieuwd wat ik voor jouw onderneming kan betekenen?

Dit kan je verwachten van een samenwerking met mij:

Heldere afspraken en duidelijke communicatie

i

Een aanpak op maat, die bij je bedrijf past

Kwalitatieve vertalingen die rekening houden met de tone of voice van je bedrijf

Voordelige vertalingen

Tarieven:

Standaard vertaling

0.08€ per woord

Toeslag expressvertaling (oplevering binnen 24 uur na opdrachtbevestiging)

0.03€ per woord

Deze bedrijven gingen je voor:

The Pet Empire

“Er is ruime keuze in vertalers en het is een uitdaging om de juiste prijs/kwaliteit te vinden tussen het aanbod. Ik heb de samenwerking met AK helpt als uitstekend ervaren. Mede dankzij haar vertalingen kan ik in meerdere landen cross-border verkopen. Ik zou de diensten van AKhelpt aanraden aan alle klanten die teksten hebben, die vertaald moeten worden in het Engels, Noors en Duits. Ik heb een goede ervaring met AK: Anne-Kathrin is accuraat en communiceert prima. Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren.”

Marcus Steinemann, CEO

Samenwerken? Neem geheel vrijblijvend contact op:

Pin It on Pinterest

Share This