Over mij

Hey! Ik ben Anne-Kathrin, maar velen noemen mij ook AK. 

Ik ben 31 zomers jong en woon samen met mijn man Riny en onze beagle Bailey in het mooie Roosendaal in Noord-Brabant.

Wanneer ik niet vol passie aan het werk ben, houd ik mij graag bezig in huis en tuin (we hebben onlangs een klushuis gekocht!). Ook vind je mij regelmatig bij de leukste culinaire hotspots, want tegen een heerlijke lunch zeg ik nooit nee!

En natuurlijk, bewandel ik maar al te graag nieuwe natuurpaden met onze hond Bailey.

Met mijn bedrijf AK helpt ondersteun ik ondernemers op het vlak van online zichtbaarheid door middel van social media beheer (Instagram, Pinterest & Facebook), het schrijven van teksten (SEO blogs, nieuwsbrieven, webteksten ++) en vertalingen.

Daarnaast ben ik medeoprichtster van het internationale online merk HiSensitives. HiSensitives helpt hooggevoelige en empathische personen op het vlak van persoonlijke groei.

AK in een notendop

Creatief. Ambitieus. Empathisch. Positief. Meelevend. Enthousiast. Perfectionistisch. Intercultureel. Professioneel. Betrouwbaar. Behulpzaam.

Dit zijn enkele van de eigenschappen die je kan verwachten wanneer je met mij samenwerkt. Ik geef alles voor de mensen waarmee ik samenwerk, want het liefst zie ik dat ze successen boeken. Als ik hieraan bij kan dragen door middel van mijn kennis, kan mijn dag niet meer stuk!

“Ik ga voor diepe, kwalitatieve samenwerkingen. Daarom werk ik ook met een kleine klantenkring. Kwaliteit boven kwantiteit.”

Wat ik doe:

k

Content marketing

Blogs, nieuwsbrieven & webteksten

Pinterest marketing

Strategie & beheer (incl. vormgeving)

Instagram marketing

Strategie & beheer (incl. vormgeving)

Vertalingen

Duits, Noors, Engels & Nederlands (geen medische & technische vertalingen)

Weggevers

E-books, worksheets, templates +++
(incl. vormgeving)

AI

Werken met AI voor meer output in minder tijd

Pin It on Pinterest

Share This