Over mij

Hey! Ik ben Anne-Kathrin, maar velen noemen mij ook AK. 

Met mijn bedrijf AK helpt ondersteun ik ondernemers op het vlak van online zichtbaarheid door middel van cursussen, coaching en het delen van kennis (via blogs en video’s).

Daarnaast ben ik medeoprichtster van het internationale online merk HiSensitives. HiSensitives helpt hooggevoelige en empathische personen op het vlak van persoonlijke groei.

Dit merk heb ik natuurlijk niet voor niets opgericht. Ik ben enorm gepassioneerd over alles wat met persoonlijke ontwikkeling te doen heeft en mijn boekenkast staat vol met boeken over mindset, psychologie en persoonlijke & professionele groei.

Uiteraard ben ik zelf ook hooggevoelig. Dit persoonlijkheidskenmerk kent vele mooie trekken, zoals empathie, intens beleven en diep voelen. Wanneer je als hsp’er echter probeert om mee te gaan in het tempo van de maatschappij zoals ze vandaag is – haasten, stressen, geen rust pakken – dan ligt een burnout gauw op de loer.

Daarom is het ook logisch, dat ik helemaal fan ben van de laptop lifestyle; online werken vanuit huis in jouw eigen tempo.

Met de juiste kennis is dit mogelijk. Je moet gewoon online zichtbaar zijn. Ik ken de kneepjes en trucjes van het vak om dit voor elkaar te krijgen en laat ze je graag op mijn site, socials en in mijn cursussen zien.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer over mij weten? Ik neem je in een vogelvlucht mee door mijn leven.

1992

In 1992 ben ik in Duitsland geboren. Hier heb ik 11 mooie jaren gewoond. Mijn ouders hadden hun eigen bloemistenzaak, waar ik veel van het ondernemerschap meekreeg. Een mooie inspiratiebron, om van te leren.  

2003

Toen ik 11 jaar oud was, hebben mijn ouders besloten om met het gezin naar Noorwegen te emigreren. Ze werden verliefd op het land en wie kan het ze kwalijk nemen? De prachtige bergen, de rust en de mensen zijn goed voor hart en ziel. In Noorwegen heb ik mijn tienerjaren beleefd en ik zal deze mooie tijd nooit vergeten.

2007

Op 15-jarige leeftijd mochten we vanuit school stage lopen. Mijn keuze was snel gemaakt; ik wilde schrijven. Zodoende liep ik stage bij de lokale krant, waar ik regelmatig artikelen mocht publiceren. Na mijn stage mocht ik als freelancer voor ze blijven schrijven. Supertof natuurlijk voor een 15-jarige en iets waar ik de dag vandaag nog trots op ben!

2012

Je weet hoe het soms gaat; je wordt verliefd en hebt er alles voor over. Zelfs emigreren naar het buitenland. In 2012 ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. Hier begon ik ook aan mijn studie International Leisure Management op Breda University of Applied Sciences. Ik was ervan overtuigd, dat ik binnen de evenementenbranche aan de slag wilde. 

2016

Na 4 jaar studeren en het behalen van mijn HBO, was ik toe aan nog meer kennis. Ook besefte ik tijdens deze jaren, dat ik toch thuishoor in de mediawereld. Zodoende schreef ik mij in voor de internationale master in media innovatie en deed ik binnen een uitdagend studiejaar veel waardevolle kennis op. 

h

2017

Net afgestudeerd begon ik aan een baan als redactrice bij het media bedrijf Blogic Media (toen destijds JKM Media) in Breda. In anderhalf jaar tijd heb ik onwijs veel geleerd over online marketing, content marketing en online zichtbaarheid. Toch voelde ik, dat de idealist in mij behoefte had aan een ‘hoger doel’. Eind 2018 nam ik ontslag en begon op de achtergrond met het opbouwen van mijn onderneming.

2019

In april 2019 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Ik zette mezelf in de markt als tekstschrijver, social media expert en vertaler. Daarnaast richtte ik samen met mijn verloofde het merk HiSensitives op. Een online merk voor hooggevoelige mensen.

l

Nu

Door al de ervaringen, die ik in mijn carriére en met HiSensitives op heb kunnen doen, heb ik besloten, om mij met AK helpt specifiek op online zichtbaarheid voor ondernemers te gaan richten. Hier ligt mijn passie en help ik je graag verder.

Wie ben ik?

Creatief. Ambitieus. Empathisch. Positief. Meelevend. Enthousiast. Perfectionistisch. Intercultureel. Professioneel. Betrouwbaar. Behulpzaam.

Dit zijn enkele van de eigenschappen die je kan verwachten wanneer je met mij samenwerkt. Ik geef alles voor de mensen waarmee ik samenwerk, want het liefst zie ik dat ze successen boeken. Als ik hieraan bij kan dragen door middel van mijn kennis, kan mijn dag niet meer stuk!

Tevreden klanten

Projecten

Geschreven blogs

Bakjes thee

“Ik ondersteun ondernemers op het vlak van online zichtbaarheid door middel van het delen van kennis, social media beheer en het schrijven van ijzersterke teksten.”

Mijn expertises

Hieronder vind je een overzicht van mijn expertises:

Pinterest

Ik ken alle ins en outs van Pinterest, omdat ik het platform voor mijn eigen merk HiSensitives inzet. Daarnaast heb ik internationale Pinterest-cursussen gevolgd en houd ik mijn kennis wekelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. 

l

SEO

Door mijn jarenlange ervaring als tekstschrijver & blogger, heb ik veel kennis op het vlak van SEO – search engine optimization.

l

Vertalingen

Dankzij mijn internationale achtergrond en talenknobbel, help ik ondernemers regelmatig op het vlak van vertalingen.

Wanneer je online beter zichtbaar wil worden, is de juiste kennis het halve werk. Ik help je graag op pad.

Wat zijn Pinterest Idee Pins en hoe kan je dit voor je bedrijf inzetten?

Pinterest stories. Ook Pinterest lijkt de social media-kant op te willen gaan met deze splinternieuwe functie. Maar wat zijn story pins en hoe kan je ze straks voor je bedrijf inzetten? In deze blog leg ik het je uit.

3 oude pinterest technieken die je in 2021 beter kan vermijden

Net zoals Instagram, Facebook of Tik Tok sleutelt ook Pinterest continu aan zijn algoritme. Dit betekent voor jou als content creator op Pinterest, dat bepaalde oude Pinterest technieken die vroeger werkten, nu juists averechts kunnen werken. In deze blog leg ik ze je uit.

7 Effectieve Tips Om gedurende Moeilijke Tijden Positief Te Blijven

In deze tijden kan het soms moeilijk zijn, om positief te blijven. Continu gebeuren er om ons heen dingen, die ons energie kosten en voor een lagere vibratie zorgen. In deze blog geef ik je 7 tips, om in moeilijke tijden positief te blijven.

Dit zijn ze: De top 30 pinterest trends voor 2021

Een van de belangrijkste aspecten voor succes op Pinterest is om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en hier met jouw content op in te spelen. Daarom heb ik speciaal voor jou de belangrijkste Pinterest trends voor het jaar 2021 samengevat. Waarom is het...

Wat is Pinterest en hoe kun je het zakelijk inzetten?

Als ondernemer heb je talloze kansen wat betreft online zichtbaarheid en het is belangrijk dat je de juiste kanalen inzet om jouw doelgroep te bereiken. Immers wil je geen energie steken in kanalen waar jouw doelgroep zich helemaal niet bevindt. Een van de kanalen die...

10 taken, die je als ondernemer vanuit thuis kunt doen

Soms is het onvermijdelijk, dat je als ondernemer thuis komt te zitten. Of dit nu is vanwege ziekte, het uitblijven van opdrachten of nu i.v.m. het coronavirus: soms is het gewoon zo. Steek je kop niet in het zand, want er zijn gelukkig genoeg andere activiteiten, die...

Planning maken? Laat je inspireren door deze tips!

Heb jij ook tachtigduizend dingen aan je hoofd en voel jij je de laatste tijd overweldigd door alles wat je moet doen? Been there, done that. Tijd dus, om daar verandering in te brengen! In deze blog deel ik de beste tips om een effectieve planning te maken. Chaos in...

Dit programma mag niet ontbreken in jouw Pinterest toolkit!

Ben je sinds kort met jouw business actief op Pinterest? Kost het je stiekem veel tijd om jouw pins op verschillende momenten van de dag en week op borden te pinnen? Ik herken het, want dit ervaarde ik een jaar geleden ook. Totdat ik in aanraking kwam met een geweldig...

10 ideeën die jouw thuiskantoor naar een hoger niveau tillen

Werk jij vanuit huis, maar is jouw thuiskantoor een saaie bedoening? Tijd om daar verandering in te brengen met deze tips! 1. Planten We hebben planten nodig, om te kunnen overleven. Vroeger waren mensen veel vaker buiten in de natuur vergeleken met nu. Daarom is het...

5 fouten die je op Pinterest moet vermijden

Wanneer je al een aantal jaar actief bent op Pinterest, weet je op gegeven moment wat wél en wat niet werkt. Zo heb ik in het begin wel eens fouten gemaakt op Pinterest, die bijvoorbeeld ervoor gezorgd hebben dat ik minder bereik had dan normaal. In deze blog...

Pin It on Pinterest

Share This