OVER MIJ

Nieuwsgierig geworden en wil je meer over mij weten? Ik neem je in een vogelvlucht mee door mijn leven.

1992

In 1992 ben ik in Duitsland geboren. Hier heb ik 11 mooie jaren gewoond. Mijn ouders hadden hun eigen bloemistenzaak, waar ik veel van hun ondernemerschap meekreeg. Een mooie inspiratiebron, om van te leren.  

2003

Toen ik 11 jaar oud was, hebben mijn ouders besloten om met het gezin naar Noorwegen te emigreren. Ze waren verliefd geworden op het land en wie kan het ze kwalijk nemen? De prachtige bergen, de rust en de mensen zijn goed voor hart en ziel.

2007

Op 15-jarige leeftijd mochten we vanuit school stage lopen. Mijn keuze was snel gemaakt; ik wilde schrijven. Zodoende liep ik stage bij de lokale krant, waar ik regelmatig artikelen mocht publiceren. Na mijn stage mocht ik als freelancer voor ze blijven schrijven. 

2012

Je weet hoe het soms gaat; je wordt verliefd en hebt er alles voor over. Zelfs emigreren naar het buitenland. In 2012 ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. Hier begon ik ook aan mijn studie International Leisure Management op Breda University of Applied Sciences. Ik was ervan overtuigd, dat ik binnen de evenementenbranche aan de slag wilde. 

2016

Na 4 jaar studeren en het behalen van mijn HBO, was ik toe aan nog meer kennis. Ook besefte ik tijdens deze jaren, dat ik toch thuishoor in de mediawereld. Zodoende schreef ik mij in voor de internationale master in media innovatie en deed ik binnen een intens studiejaar veel waardevolle kennis op. 

h

2017

Net afgestudeerd begon ik aan een baan als redactrice bij een media bedrijf in Breda. In anderhalf jaar tijd heb ik onwijs veel geleerd op operationeel niveau. Toch voelde ik, dat de idealist in mij behoefte had aan een ‘hoger doel’. Eind 2018 nam ik ontslag en begon op de achtergrond met het opbouwen van mijn bedrijf. 

2019

In april 2019 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Ik zette mezelf in de markt als tekstschrijver, social media expert en vertaler. Daarnaast richtte ik samen met mijn verloofde het merk HiSensitives op. Een online merk voor hooggevoelige mensen.

l

Nu

Door al de ervaringen, die ik bij HiSensitives op heb kunnen doen, heb ik besloten, om mij met AK helpt specifiek op Pinterest en teksten te gaan richten. Hier ligt mijn passie en kan ik toegevoegde waarde bieden voor ondernemers.

Waarom ik dit met je deel? Mijn klanten vinden het tot nu toe interessant, wanneer ze meer over mijn internationale achtergrond horen. Van jongs af aan heb ik geleerd, om mij aan te passen aan nieuwe situaties. Hierdoor heb ik veel ervaring met het ‘aanvoelen’ van de behoeften van mijn klant en bied ik altijd een aanpak op maat.

Wie ben ik?

Creatief. Ambitieus. Empathisch. Positief. Meelevend. Enthousiast. Perfectionistisch. Intercultureel. Professioneel. Betrouwbaar. Behulpzaam.

Dit zijn enkele van mijn talenten die je kunt verwachten als je met mij samenwerkt. Ik geef alles voor mijn opdrachtgevers, want het liefst zie ik dat mensen om mij heen successen boeken. Als ik hieraan bij kan dragen, kan mijn dag niet meer stuk!

Tevreden klanten

Projecten

Teksten

Bakjes thee

“Ik wil ondernemers helpen, om gepassioneerd aan de slag te gaan met social media en teksten.”

Mijn vaardigheden

Ik help ondernemers op het gebied van Pinterest, SEO webteksten en vertalingen Duits, Noors of Engels. Met mijn diensten wil ik ze zoveel mogelijk ontzorgen. 

Pinterest expert

Ik ken alle ins en outs van Pinterest, omdat ik het platform voor mijn eigen merk HiSensitives inzet. Daarnaast heb ik internationale Pinterest-cursussen gevolgd en houd ik mijn kennis wekelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. 

l

Copywriter

Ondertussen heb ik al meer dan 10 jaar ervaringen als tekstschrijfster. Daarnaast heb ik op het vlak van SEO en copywriting diverse cursussen gevolgd. Regelmatig houd ik mijn kennis op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van SEO en copywriting.

l

Vertalingen

Zoek je iemand die vloeiend Duits, Noors en/of Engels spreekt en schrijft? I’m your girl! Door mijn internationale achtergrond en mijn vaardigheden op het vlak van taal ben ik in staat, om jouw teksten voor je te vertalen.

Benieuwd naar mijn portfolio? Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal projecten, waar ik aan bij heb gedragen.

Ik geloof in maatwerk. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde en zodoende bied ik altijd een persoonlijke aanpak.

Neem vandaag nog contact op of

boek meteen een gratis kennismaking:

14 + 6 =