Portfolio

Uitgelicht Project

The Money Mate

Financiën en Pinterest: Ja hoor, dat gaat goed samen!

Marissa van The Money Mate benaderde mij met de vraag, of ik haar Pinterest-profiel een kickstart kon geven. Ze is een financiële adviseur voor ondernemers. Ik zag het als een mooie uitdaging, om haar content onder de aandacht te brengen op Pinterest.

Velen gaan ervan uit, dat Pinterest alleen maar voor trouwfanaten, foodies en creatievelingen is, maar dat is niet zo. Ook met zulke ‘zware’ onderwerpen kun je succes boeken op Pinterest. Dit is goed terug te zien in het eindresultaat van de kickstart: Binnen 1 maand hebben we organisch een bereik van 20.000 maandelijkse kijkers gerealiseerd.

Anne-Kathrin helpt niet alleen, maar boekt vooral fantastische resultaten”
-Marissa van The Money Mate

Pinterest kickstart

Juridische blogs op Pinterest boosten

Sharon de Rooij van Ladylawyer wil haar brand meer onder de aandacht brengen op Pinterest. Hiervoor benaderde ze mij. Door middel van een Kickstart heb ik haar account binnen korte tijd organisch laten groeien, waardoor ze meer bezoekers naar haar website trekt en haar blogs vaker gelezen worden door andere ondernemers.

Bloggen & Pinterest-beheer
Hisensitives dagelijks laten groeien

HiSensitives is mijn eigen brand voor mensen die hooggevoelig en empathisch zijn. Regelmatig schrijf ik op de blog van HiSensitives over persoonlijke groei. Door middel van Pinterest breng ik de blog wereldwijd onder de aandacht. Daarnaast helpt pinterest in het laten groeien van de facebook-community en het pinterest-account van HiSensitives.

Pinterest-beheer & support
profiel vormgeven, optimaliseren etc.

Nicole van Handwerkmarkt vroeg mij, om haar te ondersteunen met haar Pinterest-profiel. Gezamenlijk zorgen we ervoor, dat haar account zó optimaal mogelijk groeit. Wanneer ze het te druk krijgt, ondersteun ik haar op operationeel niveau. Daarnaast speel ik in dit project een adviserende rol door middel van trendwatching en het monitoren van het proces.

Vertalingen

Webshop van
The Pet Empire

Marcus benaderde mij met de vraag, of ik zijn webshop voor luxe dierenartikelen kon vertalen naar het Duits en Engels. Hij is druk bezig, om zijn Nederlandse webshop ook in het buitenland op een kwalitatieve en effectieve wijze neer te zetten. Mede door mijn vertalingen kon hij deze stap zetten.

Webteksten
Pakkende teksten voor Aquactief

Sandra van AquActief benaderde mij met de vraag, om webteksten te schrijven. Een leuk en uitdagend project, omdat het over de maatschappelijke diensttijd ging. De boodschap moest op een pakkende en goed begrijpelijke wijze overgebracht worden. De teksten moesten de bezoeker een goed beeld geven van wat aquactief doet.  

Strategie & Editing
Strategie uitwerken en toepassen voor Daily-Goals

Publabls benaderde mij met de vraag, om ze te ondersteunen op strategisch en uitvoerend vlak met hun brand Daily-Goals. In enkele sessies hebben we de strategie van de brand in beeld gebracht. Vervolgens heb ik ze op operationeel vlak ondersteund met mijn vaardigheden op het gebied van editing.

Pinterest-beheer

Anne-Kathrin helpt niet alleen, maar boekt vooral fantastische resultaten. Binnen 1 maand ging ik van 0 naar 20K kijkers op mijn pinterest account en dit leverde ook veel traffic naar mijn website op. Het leukste vond ik dat tijdens de laatste sessie mij alle ins en outs van pinterest werden uitgelegd zodat ik vanaf nu zelf aan de slag kan! De communicatie was super fijn, snel en helder. Dus als je online zichtbaarheid een enorme boost wil geven met pinterest, dan is dit een mega aanrader!

– Marissa Bonants, CEO @The Money Mate

Vertalingen + tekstwerk

Voor mijn groeiende (buitenlandse) klantenkring wilde ik ook een stukje van mijn website omzetten naar het Engels, zodat zij daar al in het kort meer over Definitely Yes en mij te weten kunnen komen. Anne-Kathrin heeft voor mij een bestaande tekst aangepast en vertaald!

De samenwerking met Anne-Kathrin was erg fijn. Ze reageert snel en adequaat, vriendelijk en klantgericht! Even als het resultaat, waar ik serieus enorm blij mee ben! Dit had ik zelf zo nooit voor elkaar gekregen. Dank je wel!

– Mariska van der Meer, CEO @Definitely Yes

Pinterest-advies

“Na de tips in een sessie met Anne-Kathrin zijn we voor de Business Babes Blog aan de slag gegaan met Pinterest. Sinds augustus hebben we 125% groei in onze totale websitebezoekers, in totaal meer dan 400k impressies (657% groei) via Pinterest en gemiddeld 500 website bezoekers per maand via Pinterest! Dit is ongelooflijk!”

– Ellen Huizenga, CEO @Business Babes

Pinterest-cursus

“Ik heb een reisblog over het Griekse eiland Karpathos waarbij ik ook reisadvies geef. Een paar jaar geleden ben ik wel begonnen met Pinterest voor mijn bedrijf, maar het nam zoveel tijd in beslag, ik haalde er niet uit wat ik eruit wilde halen en ik wist niet ook niet of ik het wel juist deed. Anne-Kathrin heeft tijdens een 1-op-1 coaching met mij via Skype allemaal verbeterpunten met mij besproken zodat ik direct aan de slag kon met mijn eigen Pinterest strategie, zo fijn!”

– Athina Ketting, CEO @Travelbyheart.nl

 

Pinterest-cursus

“Ik ben blogger op Lisanneleeft.nl, een blog over creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik verdien geld door middel van advertenties. Ik kende Pinterest eigenlijk niet voor zakelijk gebruik. Ik kende alleen de kant waarvoor bijna iedereen het gebruikt: gewoon leuke plaatjes pinnen. Dat deed ik ook en dat gaat best leuk en met best al wel wat volgers. Maar dat betekent ook dat er nog veel meer uit te halen viel!

De 1-op-1 Pinterest-cursus met Anne-Kathrin was voor mij een erg waardevolle introductie in de zakelijke kant van Pinterest. Hierdoor weet ik nu wat ik kan met Pinterest en hoe ik Pinterest kan inzetten voor meer verkeer naar mijn blog. Anne- Kathrin vind ik erg prettig om mee te werken, op elke vraag die ik stelde had ze een duidelijk antwoord. Wilde ik ergens meer van weten? Geen probleem! Anne-Kathrin weet haar weg in Pinterest perfect te vinden, maar ook merk je in de cursus dat ze erg goed is met marketing. Dat is een erg prettige bijkomstigheid, vind ik!”

– Lisanne van der Vaart, CEO @Lisanneleeft.nl

Pinterest-cursus

“Mijn core business is hotspots, fotografie en fashion. Voordat ik aan de slag ging met Anne-Kathrin’s cursus, snapte ik niet zo goed dat ik telkens naar andere websites werd gedreven vanuit Pinterest. Nu snap ik dat dit pas bij 2 keer klikken gebeurt en dat het juist de bedoeling mag zijn met Pinterest. Ik heb na de cursus met Anne-Kathrin ontzettend veel zin gekregen om te gaan beginnen aan Pinterest, door haar enorme enthousiasme. Ze is heel duidelijk, gepassioneerd en beschikt over een flinke dosis Pinterest-kennis. Ik voelde mij serieus genomen en dat was erg fijn. Ik ben zeer tevreden.”

– Stefanie Brinkman, CEO @Byfrancesstefanie.com

 

Teksten

“De opdracht die Anne Kathrin voor ons bedrijf uitvoert ,betreft het schrijven van teksten voor o.a. onze website, LinkedIn, sociale media en voor ons folder-materiaal. Voordat ik de opdracht aan haar heb verstrekt was er bij mij geen moment van twijfel of zij de juiste persoon zou zijn om Gulliver-Trainingen naar een hoger plan te tillen. Dit met name toen zij haar creativiteit aan mij liet zien, die zij gestoken heeft in de beweging ‘HiSensitives’ – een platform waar mensen, wereldwijd: troost, saamhorigheid en erkenning vinden. Zij tracht, net zoals wij, middels trainingen, mensen in hun kracht te zetten! Ik heb hier ontzettend veel bewondering voor hoe ze dit doet met haar talenten. Met Anne-Kathrin ben je verzekerd van goede communicatie, scherpe teksten, goede SEO-kennis en gewoonweg een fijne samenwerking.”

– Dennie van Diesen, Co-Founder @Gulliver-Trainingen

 

Vertalingen

“Er is ruime keuze in vertalers en het is een uitdaging om de juiste prijs/kwaliteit te vinden tussen het aanbod. Ik heb de samenwerking met AK helpt als uitstekend ervaren. Mede dankzij haar vertalingen kan ik in meerdere landen cross-border verkopen. Ik zou de diensten van AKhelpt aanraden aan alle klanten die teksten hebben, die vertaald moeten worden in het Engels en Duits. Ik heb een goede ervaring met AK: Anne-Kathrin is accuraat en communiceert prima. Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren.”

– Marcus Steinemann, CEO @The Pet Empire

 

Laat ons aan een project beginnen!

5 + 13 =