Skip to main content

Portfolio

Bekijk hieronder een deel van mijn portfolio:

Marissa van The Money Mate vroeg mij, om haar Pinterest-account een kickstart te geven! Een supertoffe klus, die ik natuurlijk dolgraag accepteerde. Ik hielp Marissa, om haar Pinterest-profiel te optimaliseren, beheerde haar account de eerste maand en gaf haar op het einde een Pinterest-cursus. Binnen 1 maand ging ze van 0 naar 20.000 kijkers per maand. Bekijk hier haar Pinterest-profiel.

HiSensitives is een merk voor hooggevoelige mensen dat ik samen met mijn partner ben gestart. Hiermee willen we bewustwording en acceptatie rondom hooggevoeligheid creëren. Naast mijn werkzaamheden voor mijn klanten, werk ik vol passie eraan om het merk HiSensitives te laten groeien.

Hier is mijn passie voor Pinterest begonnen. Dit is mijn proeftuin om mijn Pinterest-vaardigheden steeds verder aan te scherpen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor weet ik altijd, welke technieken wel en niet op Pinterest werken.

The Pet Empire kwam bij mij met de vraag, om hun gehele webshop naar het Duits en Engels te vertalen. Een geweldige en hele grote opdracht, waar ik met veel plezier aan gewerkt heb!

Ongekend Talent Podcast - een podcast, die ongelofelijke talenten uitnodigt om over het leven, hun talenten en beroep te praten. Een halfjaar lang heb ik voor deze geweldige opdrachtgever geblogd, de social media beheerd en het Pinterest-account opgezet. Een onwijs leuke periode in mijn carrière, waar ik elke dag opnieuw geinspireeerd werd door de prachtige talenten, die in de podcast kwamen. Hier kun je een van de blogs lezen, die ik heb mogen schrijven.

Regelmatig mag ik voor Mind for Marketing salessheets, blogs en andere tekstuele uitingen formuleren/redigeren. Mind for marketing is een prettige partner om mee samen te werken!

AquActief benaderde mij met de vraag, om nieuwe webteksten voor hun website te schrijven. Dit heb ik met veel plezier gedaan.

Een uitdagend project, aangezien het zowel de jeugd als de politici aan moest spreken. Door middel van uitgebreide interviews met de opdrachtgever, heb ik alle nodige informatie verzameld, om de teksten zo accuraat mogelijk te kunnen formuleren. De input heb ik vervolgens in pakkende en informatieve teksten verwerkt.

Eifelbooking benaderde mij met de vraag, om een aantal teksten te vertalen naar het Duits. Hier moest ik uiteraard rekening houden met SEO, zodat ze ook in de Duitse markt goed gevonden worden. Een leuke klus op het vlak van taal!


Kennismaken?

Ben je na het bekijken van mijn portfolio nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact op of maak meteen een kennismakingsafspraak in de onderstaande agenda.

Neem contact op