Skip to main content

SEO Webteksten

SEO teksten laten schrijven: word beter vindbaar met een pakkende tekst!

SEO staat voor search engine optimization en houdt in dat jouw teksten rekening houden met het zoekgedrag van jouw klant. 

Wil je...
...op Google sneller gevonden worden?
...SEO teksten laten schrijven op basis van de vragen van de klant?
...met jouw boodschap mensen raken?

Ik kan je hier uitstekend bij helpen. Je kunt jouw SEO teksten laten schrijven door mij en op deze wijze beter en sneller vindbaar worden in de zoekmachines. Met copywriting en SEO-technieken knap ik jouw webteksten op en zorg ik ervoor dat jouw boodschap op een heldere en effectieve wijze gecommuniceerd wordt.

SEO teksten laten schrijven door mij? Dit is mijn werkwijze:

Wanneer jij besluit om met mij in zee te gaan voor jouw SEO webteksten, help ik je door…
…jouw website te analyseren en te kijken hoe we een gebruiksvriendelijke en makkelijke ervaring kunnen creëren.
... jouw gewenste boodschap door middel van een gesprek in kaart te brengen, zodat ik authentieke teksten kan schrijven, waar je achter staat.
...te kijken naar de behoeften van jouw klant en hierdoor teksten te schrijven, die relevant zijn voor de lezer.
....SEO teksten te schrijven, die pakkend zijn en ervoor zorgen, dat klanten je beter en sneller vinden.

Mensen overtuigen door middel van inhoud, geloofwaardigheid en emotie

Alleen maar SEO teksten laten schrijven is tegenwoordig niet meer genoeg om jouw klant te overtuigen om voor jou te kiezen. Volgens filosoof Aristoteles zijn er drie basiselementen voor overtuiging; inhoud, geloofwaardigheid en emotie. 

Om jouw klant écht te kunnen overtuigen dat jouw diensten of producten de perfecte keuze voor hem of haar zijn, moet je deze drie elementen in jouw teksten verwerken. Ik ben zeer goed in staat om je hiermee te helpen. Door grondig onderzoek naar feiten, het verwerken hiervan op een geloofwaardige manier en het gebruik van emotie, weet ik teksten te schrijven die raken en iets losmaken bij de klant. 

Hulp nodig met andere teksten? Geen probleem!

Heb jij andere teksten dan SEO webteksten nodig? Bijvoorbeeld voor een brochure, uitnodiging of nieuwsbrief? Ook hier kan ik je goed van dienst zijn. Ik heb o.a. al artikelen voor kranten, teksten voor social media posts, verslagen voor maatschappelijke organisaties en samenvattingen voor onderzoeken geschreven. Samen kijken we naar de tekst(en) die jij nodig hebt en het doeleinde hiervan en realiseren we dit door middel van de best geschikte communicatiewijze.

Waarom teksten laten schrijven door AK helpt?

Door mijn internationale, professionele achtergrond en mijn empathisch vermogen weet ik als geen ander, om goed in te kunnen spelen op diverse behoeften. Het maakt niet uit welke achtergrond jouw klant heeft, want ik weet mij goed in te leven in de lezer en hierop in te haken met mijn teksten. Daarom ben ik zeer goed in staat, om teksten te schrijven die relevant, geloofwaardig en emotioneel zijn en hierdoor overtuigen om in actie te komen.

Het lijkt mij leuk om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismaking. Tot horens!

Voorbeeldteksten

Om een beeld te krijgen van mijn werk, kun je deze voorbeeldteksten bekijken:

Blog voor Business Babes:
https://business-babes.nl/marketing-sales/meer-organisch-verkeer-naar-je-website-dit-is-de-oplossing-2/

Tekst voor WarmerHuis.nl:
https://warmerhuis.nl/xps-isolatie

Tekst voor AquActief.nl:
https://www.aquactief.nl/expeditie-dordt/maatschappelijke-diensttijd/