SEO-teksten laten schrijven: word beter vindbaar met een pakkende tekst!

Goede Seo-teksten zorgen ervoor, dat je beter online gevonden wordt met je business. Wil je…

…sneller gevonden worden op o.a. Google?

…SEO-teksten laten schrijven op basis van de vragen en het zoekgedrag van de klant?

…met jouw boodschap mensen raken?

…teksten laten schrijven, die goed weerspiegelen, wie je bent en wat je doet?

Ik kan je hier uitstekend mee helpen. Laat jouw SEO-teksten door mij schrijven en word op deze wijze beter en sneller vindbaar in de zoekmachines. Met copywriting en de nieuwste SEO-technieken knap ik jouw webteksten op. Daarnaast zorg ik ervoor dat jouw boodschap op een heldere en effectieve wijze gecommuniceerd wordt.

Laat jezelf zien met jouw teksten

Een goede eerste indruk is cruciaal om nieuwe klanten binnen te halen. Wanneer nieuwe, potentiële klanten op je website kijken, zijn jouw teksten het eerste wat ze van je zien.

Dit is een cruciaal moment in je customer journey. Besteed daarom aandacht aan je teksten en laat je bedrijfsidentiteit op een authentieke wijze zien.

Vele ondernemers vinden dit moeilijk, omdat ze zelf niet graag schrijven en ook op het gebied van SEO geen ervaring hebben. Bespaar tijd, geld en energie en laat mij jouw teksten schrijven. Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven van webteksten en weet jouw boodschap helder te formuleren.

Hierdoor kun jij je focussen op de dingen waar je energie van krijgt en heb je uiteindelijk kwalitatieve teksten die bij jou en je bedrijf passen.

De voordelen van goede seo-teksten

Website-bezoekers met een doel

Een van de grootste voordelen van goede SEO-teksten is dat je bezoekers naar jouw site trekt die al op zoek zijn naar jouw producten. Met een SEO-tekst speel je namelijk in op hun zoekgedrag.

Regelmatig website-verkeer

Met een goede SEO-tekst kun je maanden en soms zelfs jaren hoog scoren in de zoekresultaten van zoekmachines.

Bespaar geld met goede SEO-teksten

Door middel van een goede SEO-tekst kun je organisch veel mensen bereiken. Hierdoor bespaar je op lange termijn advertentiekosten.

Mijn werkwijze

Content first, design second

Ik geloof erin dat content en design mooi op elkaar aan moeten sluiten. Wanneer jouw teksten en design op elkaar inspelen, zul je de lezer makkelijker weten te raken. Daarom werk ik volgens de ‘content first, design second’-methode.

Persoonlijk gesprek

Om jouw boodschap op een authentieke wijze te kunnen formuleren leer ik je graag in een persoonlijk gesprek (eventueel via Skype/Zoom) kennen. Tijdens dit gesprek bespreken we de opdracht, krijg ik een goed idee van jouw verwachtingen en kan ik daarna effectief aan de slag gaan met je teksten.

SEO-analyse

Om goede SEO-teksten te kunnen schrijven, ga ik altijd op zoek naar de beste zoekwoorden voor jouw doelgroep. Deze verwerk ik in een zoekwoordanalyse (SEO-analyse). Hierdoor krijg je inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep en kan ik teksten schrijven die online goed gevonden worden.

Teksten schrijven

Zodra ik de SEO-analyse heb afgerond, ga ik aan de slag met het schrijven van jouw SEO-teksten. Wanneer je de teksten van mij hebt ontvangen kun je binnen 48 uur aangeven wat je ervan vindt. In mijn tarief zit standaard één revisieronde inbegrepen.

GA VANDAAG NOG AAN DE SLAG MET JE SEO-TEKSTEN, ZODAT JE BINNENKORT BETER VINDBAAR WORDT VOOR JE DOELGROEP.

DIT KUN JE VERWACHTEN, WANNEER JE MET MIJ SAMENWERKT:

CREATIVITEIT

w

HELDERE AFSPRAKEN EN DUIDELIJKE COMMUNICATIE

f

EEN AANPAK OP MAAT

PUNCTUALITEIT

NAUWKEURIGHEID

PAKKENDE, CREATIEVE TEKSTEN

U

GOED VINDBARE TEKSTEN

DESKUNDIGHEID

Wil je graag met mij samenwerken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Overtuigd? Neem direct contact op:

6 + 10 =