Skip to main content

Recensies - Pinterest

"Na de tips in een sessie met Anne-Kathrin zijn we voor de Business Babes Blog aan de slag gegaan met Pinterest. Sinds augustus hebben we 125% groei in onze totale websitebezoekers, in totaal meer dan 400k impressies (657% groei) via Pinterest en gemiddeld 500 website bezoekers per maand via Pinterest! Dit is ongelooflijk!"

Ellen Huizenga - Business-babes.nl

 

Anne-Kathrin helpt niet alleen, maar boekt vooral fantastische resultaten. Binnen 1 maand ging ik van 0 naar 20K kijkers op mijn pinterest account en dit leverde ook veel traffic naar mijn website op. Het leukste vond ik dat tijdens de laatste sessie mij alle ins en outs van pinterest werden uitgelegd zodat ik vanaf nu zelf aan de slag kan! De communicatie was super fijn, snel en helder. Dus als je online zichtbaarheid een enorme boost wil geven met pinterest, dan is dit een mega aanrader!

Marissa Bonants - www.themoneymate.nl

 

Ik heb een reisblog over het Griekse eiland Karpathos waarbij ik ook reisadvies geef. Een paar jaar geleden ben ik wel begonnen met Pinterest voor mijn bedrijf, maar het nam zoveel tijd in beslag, ik haalde er niet uit wat ik eruit wilde halen en ik wist niet ook niet of ik het wel juist deed. Anne-Kathrin heeft tijdens een 1-op-1 coaching met mij via Skype allemaal verbeterpunten met mij besproken zodat ik direct aan de slag kon met mijn eigen Pinterest strategie, zo fijn!

Athina Ketting - Travelbyheart.nl

 

Ik ben blogger op Lisanneleeft.nl, een blog over creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik verdien geld door middel van advertenties. Ik kende Pinterest eigenlijk niet voor zakelijk gebruik. Ik kende alleen de kant waarvoor bijna iedereen het gebruikt: gewoon leuke plaatjes pinnen. Dat deed ik ook en dat gaat best leuk en met best al wel wat volgers. Maar dat betekent ook dat er nog veel meer uit te halen viel!

De 1-op-1 Pinterest-cursus met Anne-Kathrin was voor mij een erg waardevolle introductie in de zakelijke kant van Pinterest. Hierdoor weet ik nu wat ik kan met Pinterest en hoe ik Pinterest kan inzetten voor meer verkeer naar mijn blog. Anne- Kathrin vind ik erg prettig om mee te werken, op elke vraag die ik stelde had ze een duidelijk antwoord. Wilde ik ergens meer van weten? Geen probleem! Anne-Kathrin weet haar weg in Pinterest perfect te vinden, maar ook merk je in de cursus dat ze erg goed is met marketing. Dat is een erg prettige bijkomstigheid, vind ik!

Lisanne van der Vaart - Lisanneleeft.nl

 

Mijn core business is hotspots, fotografie en fashion. Voordat ik aan de slag ging met Anne-Kathrin's cursus, snapte ik niet zo goed dat ik telkens naar andere websites werd gedreven vanuit Pinterest. Nu snap ik dat dit pas bij 2 keer klikken gebeurt en dat het juist de bedoeling mag zijn met Pinterest. Ik heb na de cursus met Anne-Kathrin ontzettend veel zin gekregen om te gaan beginnen aan Pinterest, door haar enorme enthousiasme. Ze is heel duidelijk, gepassioneerd en beschikt over een flinke dosis Pinterest-kennis. Ik voelde mij serieus genomen en dat was erg fijn. Ik ben zeer tevreden.

Stefanie Brinkman - Byfrancesstefanie.com

 


Kennismaken?

Wil je na het lezen van deze recensies ook graag samenwerken met mij op het vlak van Pinterest? Neem geheel vrijblijvend contact op of maak onderaan deze pagina meteen een afspraak, om te kijken, wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Recensies - Teksten

"De opdracht die Anne Kathrin voor ons bedrijf uitvoert ,betreft het schrijven van teksten voor o.a. onze website, LinkedIn, sociale media en voor ons folder-materiaal. Voordat ik de opdracht aan haar heb verstrekt was er bij mij geen moment van twijfel of zij de juiste persoon zou zijn om Gulliver-Trainingen naar een hoger plan te tillen. Dit met name toen zij haar creativiteit aan mij liet zien, die zij gestoken heeft in de beweging ‘HiSensitives’ - een platform waar mensen, wereldwijd: troost, saamhorigheid en erkenning vinden. Zij tracht, net zoals wij, middels trainingen, mensen in hun kracht te zetten! Ik heb hier ontzettend veel bewondering voor hoe ze dit doet met haar talenten. Met Anne-Kathrin ben je verzekerd van goede communicatie, scherpe teksten, goede SEO-kennis en gewoonweg een fijne samenwerking."

Dennie van Diesen - Gulliver-trainingen.nl

 

Recensies - Vertalingen

Er is ruime keuze in vertalers en het is een uitdaging om de juiste prijs/kwaliteit te vinden tussen het aanbod. Ik heb de samenwerking met AK helpt als uitstekend ervaren. Mede dankzij haar vertalingen kan ik in meerdere landen cross-border verkopen. Ik zou de diensten van AKhelpt aanraden aan alle klanten die teksten hebben, die vertaald moeten worden in het Engels en Duits. Ik heb een goede ervaring met AK: Anne-Kathrin is accuraat en communiceert prima. Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren.

Marcus Steinemann - Thepetempire.nl

 


Kennismaken?

Wil je na het lezen van deze recensies ook graag samenwerken met mij op het vlak van tekst en/of vertalingen? Neem geheel vrijblijvend contact op, om te kijken, wat de mogelijkheden zijn of maak meteen een kennismakingsafspraak in de onderstaande agenda.

Neem contact op