Blogs & Tekstwerk

Op zoek naar een ervaren tekstschrijver? AK helpt!

Wil je graag beter vindbaar worden door middel van pakkende webteksten?
Ik help je graag verder!

Meer website verkeer

Zonder al te grote investeringen kun je met gerichte SEO webteksten & blogs meer website traffic genereren. Een effectieve manier om potentiële nieuwe klanten te bereiken.

 

Inspelen op jouw doelgroep

Als ervaren tekstschrijver ‘kruip ik’ in het hoofd van jouw doelgroep. Door grondig onderzoek verken ik alle pijnpunten en behoeften. Vervolgens verwerk ik deze in pakkende SEO webteksten.

De juiste tone of voice

Dankzij mijn hooggevoeligheid voel ik de tone of voice van jouw bedrijf goed aan. Hierdoor ontvang je van mij teksten die goed aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep.

 

 

Volledig ontzorgd worden

Staat het schrijven van nieuwe webteksten en blogs al maanden op jouw to-do-lijst, maar kom je er maar niet aan toe? Ik neem het graag van je over en zorg ervoor dat je teksten ontvangt die voldoen aan jouw verwachtingen.

 

Wil je aan de slag met jouw blog & webteksten?

Als ervaren tekstschrijver weet ik welke content goed aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Samen gaan we in kaart brengen waar jouw behoefte ligt en vervolgens ga ik aan de slag met jouw teksten.

Wat voor teksten schrijft AK helpt?

In mijn carrière als tekstschrijver heb ik al over talloze onderwerpen mogen schrijven. Mijn hart klopt sneller van onderwerpen zoals marketing, ondernemerschap, lifestyle, mentale gezondheid, psychologie, mindset en persoonlijke groei. Maar ook als je een ander onderwerp in gedachten hebt, verwelkom ik je van harte om contact op te nemen.

Mijn aanpak

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Zodoende is een aanpak op maat cruciaal voor succes op het vlak van online zichtbaarheid door middel van teksten. Wanneer je voor een samenwerking met mij kiest, krijg je geen ‘one-size-fits-all’-tekst, maar een gepersonaliseerde tekst die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Ik neem je mee in mijn proces en je bent ten alle tijden op de hoogte van de stand van zaken. Heldere communicatie en goed aanvoelen wat mijn klanten nodig hebben zijn voor mij enorm belangrijk.

Benieuwd wat ik voor jouw onderneming kan betekenen?

Hoe werkt het?

Gratis kennismaking

In een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten gaan we kijken, in hoeverre wij een goede match zijn. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelen en gaan we kijken wat ik eventueel voor je kan betekenen.

i

Kies het pakket wat bij je past

Naar aanleiding van dit gesprek kan je kiezen in hoeverre je een van mijn vaste pakketten af wil nemen of liever voor een pakket op maat gaat. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden!

Schrijven maar!

Zodra ik de getekende offerte van je heb ontvangen, ga ik aan de slag met het schrijven van jouw webteksten.

Blog maandabonnement

Het schrijven van blogs staat bij vele ondernemers al veel te lang op de to do-lijst. Herkenbare struggle? Als je jouw website graag regelmatig wil vullen met relevante blogs voor jouw doelgroep, help ik je graag verder.

 

99,-

Meer details over dit pakket

Samen met jou ga ik kijken welke blog onderwerpen voor jouw doelgroep relevant zijn. Mede door een uitgebreid SEO onderzoek komen wij hier snel achter. Met deze input ga ik aan de slag en schrijf ik op maandelijkse basis 1 blog á 1200 woorden voor je. Uiteraard zorg ik ervoor, dat jouw blogs goed vindbaar worden in de zoekmachines en zet ik de blog ook voor je klaar op jouw website. Het enige wat jij hoeft te doen, is op ‘publiceren’ te drukken.

💻 1 blog per maand á 1200 woorden

🔎 SEO geoptimaliseerd

⚙️ De blogs worden op jouw site klaargezet

 

Overig tekstwerk

Voor overige tekstopdrachten reken ik 0.08€ per woord. In deze prijs zit SEO onderzoek en 1 revisieronde inbegrepen.

Heb jij een brandende vraag?

Pin It on Pinterest

Share This